10.2.2006

Törmäsinpä tässä juuri Hesarin 5G-blogin kautta saitille, jossa on monia Commodore 64:n klassikkopelejä pelattavana suoraan selaimessa Java-appletteina, eli ilman mitään kummempia asenteluja tms. Uskomatonta, mutta totta. Ja toimivat jopa näppäintuntumaansa myöten kuten alkuperäiset.

Klassikkotunnelmia kyllä herättivät niin Commando, Giana Sisters kuin Bomb Jack alkuperäisine grafiikoineen ja musiikkeineen... Ja lista senkun jatkuu.

En turise tästä enempää. Näppäimistöstä ctrl ampuu, nuolinäppäimet liikuttavat, ja eikun pelaamaan!

Kommentit

  1. Jussi Omaheimo 23.8.2006 klo 11.42 | #

    Heti oli Aleksandrian ryhmätyöalueen blogilistasta hyötyä enemmän kuin viikottaisesta virkatyöajasta... Puoliakaan peleistä ei edes muista kuin aavistuksenomaisesti, mutta kun 58 levelille on päässyt pelkällä lihasmuistilla niin alkaa uskoa että pelattu on ennenkin. Mahtavaa.

  2. Sami 4.9.2006 klo 16.51 | #

    Heh, joo se on kumma miten nuo vielä sujuvat näin parinkymmenen vuodenkin päästä. Hyödyllisiä asioita sitä ihmiselle näköjään jää mieleen :)

  3. eetul 14.2.2008 klo 23.34 | #

    Ainakaan omalla koneella ei noita voi pelata itkemättä - nykii ja pelattavuus on kaukana originaalista. Eikö javassa ole tarpeeksi potkua pyörittämään edes yhden megahertzin pelejä:)

Kommentoi

Erota kappaleet kahdella rivinvaihdolla. Ei HTML-merkkausta.

Viesti

Nimi

Kotisivu

Sähköposti

Edit