24.6.2008

Lähes neljän vuoden ja viiden kymmenen merkinnän jälkeen on tullut aika siirtää Optek.blogi ansaitulle eläkkeelle. Suurimpana kannustimena tähän on yliopiston siirtyminen Jeren kehittämästä Lokarista WordPressiin keskitetysti tuettuna blogialustana - blogi kun pitäisi periaatteessa siirtää uuteen osoitteeseen ja ulkomuotoon.

Itse kun olen ollut hieman kriittinen tälle nettiajan tiedon katoamiselle (ja blogi kuitenkin on kerännyt kymmeniä hittejä päivässä myös viimeaikojen hiljaiselosta huolimatta), niin päätin lopulta arkistoida tämän blogin sellaisenaan uuteen osoitteeseensa, jossa se pysynee hamaan tulevaisuuteen asti: http://www.andberg.net/sami/pub/optek.blogi/ Muutoksessa blogi muuttuu staattiseksi arkistoksi, eli kommenttimahdollisuus poistuu, mutta ulkonäkö ja muu toiminnallisuus pysyy entisellään.

Tätä kirjoittaessa blogin mahdollinen jatko uudessa olomuodossa on vielä hieman ilmassa - lähinnä kysymys on siitä, jakanko blogin pitoa yliopiston huomassa vai virittelenkö sen johonkin oman domainin alle. Päivitän allaolevan linkin osoittamaan uuteen sijaintiin, kun saan siitä päätöksiä tehtyä: http://blogs.helsinki.fi/andberg/ (arkistoitu osoitteeseen http://www.andberg.net/sami/pub/optek.blogi2/).

Kiitoksia lukijoille ja kommentoijille - jatketaan näissä merkeissä :)

Kommentoi

Erota kappaleet kahdella rivinvaihdolla. Ei HTML-merkkausta.

Viesti

Nimi

Kotisivu

Sähköposti

Edit