15.2.2005

Lienee pienen välipohdiskelun aika. Optek.blogi on ollut pystyssä reilun kolme kuutautta, ja sisältöä on ilmestynyt melko rauhaisaa tahtia. Toisaalta, kiirettä on välillä sen verran ollutkin, ettei ole ollut mahdollisuutta tähän juuri panostaa.

Toistaiseksi merkinnät ovat olleet enemmäkin havaintoja ja löytöjä, ei niinkään suunniteltuja juttuja. Sellaisena ne ovat palvelleet myös omaa muistamista; muuten etenkin nuo erilaiset mikrotukikikat unohtuisivat tarpeen jälkeen ja joskus uudelleen kohdattaessa ne pitäisi taas metsästää uudestaan. Tuollaiseen muistin laajentamiseen ja mahdollisesti tiedonjakoon (jos joku töirmäisi samaan ongelmaan vaikka joskus) blogi tuntuu hyvin sopivan, ja Lokarin näppäryys sellaisten nopeiden juttujen tuottamiseen on aivan omaa luokkaansa muinaiseen kotisivujen vääntöön notepadilla / uEmacsilla verrattuna.

Sen sijaan noita suunnitellumpia juttuja itse ainakin kaipaisin tänne vähän enemmän, eli pitäisi kai joskus yrittää kirjoittaa tutuista asioista ja ohjelmista ja käytännöistä enemmänkin, niin siitäkin voisi olla hyötyä satunnaiselle surffaajalle / googlaajalle...

Kommentoi

Erota kappaleet kahdella rivinvaihdolla. Ei HTML-merkkausta.

Viesti

Nimi

Kotisivu

Sähköposti

Edit